Openingstijden:

Mijn salon is open op:

Donderdag: 8:45 tot 17:00 uur

Vrijdag: 8:45 tot 17:00 uur


Praktische informatie:

  • Wilt u er aan denken dat u de hond even uitlaat voordat deze naar de salon komt. Een trimbeurt duurt vaak een langere tijd en het is voor de hond wel zo fijn als hij zijn behoefte niet hoeft op te houden en de trimbeurt rustig kan ondergaan.

  • De ingang van de salon ligt aan de achterkant van het huis aan de doorgaande weg. Graag even aanbellen en wilt u niet te dicht tegen de deur aan gaan staan, deze gaat naar buiten open.

  • Wilt u de auto parkeren op de parkeerplaatsen en niet langs de weg of achter de garage.

  • Bij de eerste trimbeurt zal ik de gegevens van de hond noteren maar mocht er in de tussen tijd iets veranderen, met name met de gezondheid van de hond, wilt u dit me dit laten weten?

  • In de agenda reserveer ik een bepaalde tijd voor de hond en heb deze tijd ook hard nodig. Kom daarom op tijd, zodat u uw hond weer op tijd kan halen. Dit zorgt ervoor dat uw hond alleen aanwezig is in de salon. Ik bericht u wanneer de hond bijna klaar is, afhankelijk van de tijd die er nodig is om naar de salon te komen.

  • Heeft u vragen over een behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op! Het kan zijn dat ik niet gelijk reageer op uw telefoontje of berichtje. Als er een hond in de salon is kan ik niet altijd reageren. Ik neem op een later tijdstip altijd contant op met u.

  • Een afspraak verplaatsen of annuleren? Geen probleem, maar doet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren. Dan heb ik de mogelijkheid om de voor u gereserveerde tijd nog in te vullen met iemand die op de wachtlijst staat, waardoor deze klant eerder geholpen is. Doet u dit niet, dan ben ik genoodzaakt om 50% van de trimkosten in rekening te brengen bij een eerste keer, en bij een tweede keer de kosten van een volledige trimbeurt. Deze kosten handteer ik ook als u niet verschijnt op de afgesproken datum en tijd.

  • Wilt u eerst de trimsalon even bekijken en mij ontmoeten, voordat u een afspraak maakt. Dat kan zeker, u bent van harte welkom.

  • Helaas komt het wel eens voor dat ik genoodzaakt ben om uw wensen opzij te zetten en in het belang van de hond moet handelen. Bijvoorbeeld als de hond erg veel klitten/vilt heeft en dit pijn kan gaan doen of huid irritatie kan geven. Dan zal ik de hond de juiste lengte moeten geven om dit te verwijderen. Als u de hond weer komt halen dan kunnen we samen kijken wat we kunnen doen om dit te voorkomen.


Betalingen:

U kunt bij mij niet pinnen. Ik kan u wel een betaalverzoek versturen via Whatsapp die u in de salon direct betaald. Contanten betaling is ook mogelijk.